Meesters in de filosofie

Frank & Maarten Meester

"Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?" Dat lijkt het motto van veel filosofische boeken. Gelukkig zijn er nu de gebroeders Meester. Al discussiŽrend wandelen deze gevatte jonge denkers door de geschiedenis van de filosofie. Daarbij zijn ze het - zoals het broers betaamt - voortdurend met elkaar oneens. Maarten is streng en rationeel terwijl Frank vooral oog heeft voor het gevoelige en het romantische.

De broers discussiŽren helder, nemen geregeld een onverwacht standpunt in en schrikken niet terug voor een vileine stoot onder de gordel. Dit alles resulteert in een hoogst informatieve, bij vlagen hilarische inleiding in de filosofie.

Over de auteurs
Frank en Maarten Meester zijn beiden filosoof. Ze schrijven onder meer voor Filosofie Magazine en traden tot voor kort maandelijks op in filosofiecafť Felix & Sofie. Maarten Meester verwierf bovendien bekendheid als de mannelijke helft van het schrijversduo Mimi Meester. En Frank Meester als contrabassist, gitarist en zanger in diverse orkesten, waaronder Hot Club de Frank. Tijdens de Maand van de filosofie (april) treden de broers op in boekhandels door het gehele land.

440

Meesters in de filosofie

Meesters in de filosofie

Frank & Maarten Meester

 

2005, Veen Magazines
ISBN: 9789076988818
160 pagina's, Paperback